Szitanyomás, póló nyomtatás, emblémázás, logózás

Kiválogattuk a vevőink által leggyakrabban rendelt pólókat, hogy könnyítsük és gyorsítsuk a választást. A kép alatt olvashatóak a főbb adatok, mely tartalmazza a termék cikkszámát, a választható méreteket és az textil súlyát. A pólók anyaga 100% pamut, a pulóverek kevert szálasak. Ha másra lenne szükséged akkor a póló katalógusokban biztos megleled, amit szeretnél. Ha megvan a termék, már csak a póló nyomtatás van hátra. Irány az űrlaphoz, hogy mielőbb elkezdhessük a gyártást!

Céges póló nyomtatás, szitanyomás

Mivel elég összetett a szitanyomásnál az árazás, ezért nem akartuk teletűzdelni táblázatokkal az oldalt, amin aztán ember legyen a talpán, aki eligazodik!  Tapasztalataink szerint inkább megkavarja a tájékozódni vágyót, minthogy segítené. Ha mégis érdekel, a blogunk „szitanyomás árképzése” cikkében leírjuk részletesen az árakat és példákkal is illusztráljuk.

Iskolai, óvodai póló nyomtatás, emblémázás

Az intézmények általában nagyobb darabszámban rendelnek pólókat  és ez esetben már a szitázás járulékos költségei is igen alacsonyak. Ezért nagyon kedvező áron juthatsz jó minőségű, emblémázott sulis vagy ovis pólókhoz!
Elindult új oldalunk is kifejezetten csapatoknak és egyesületeknek. Ha érdekelnek a részletek nézz át ide: http://csapat-polo.dekoralom.hu/

Csapat és tábori póló nyomtatás, emblémázás

Sport csapatok- egyesületek, táboroztatók is gyakran nagy tételben rendelnek, így az árak is kedvezőbbek.  Tudunk ajánlani hagyományos pamut pólókat és a sportolók által már ismert, technikai pólót férfi és női fazonban. Igaz, hogy műszálas, de jó légáteresztő képessége miatt a sportmezeket ma már csak ilyen anyagból gyártják. Hűs anyaga nem szívja az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad és nagyon szellős.
Elindult új oldalunk is kifejezetten csapatoknak és egyesületeknek. Ha érdekelnek a részletek nézz át ide: http://csapat-polo.dekoralom.hu/

Mez feliratozás, technikai póló nyomtatás

Mezeknél és technika pólóknál már a digitális technológia is nagyon jó minőségben működik. Ennek köszönhetően nagyon látványos grafikákat tudunk megjeleníteni és élénk színeket tudunk elérni.

A megrendelés menete

Árajánlat kérés

Az árajánlat kérő űrlappal vagy e-mailben várjuk a lehető legrészletesebben leírva az igényeket, hogy minél pontosabb ajánlatot készíthessünk.

Ajánlat és látványterv

Részletes és érthető ajánlatot és látványtervet készítünk minden munkáról. A gyártást csak a látványterv és az ár elfogadása után kezdjük meg!

Gyártás

A póló nyomtatás a látványterv elfogadásához képest általában egy héten belül elkészül. Ha bármilyen okból ettől eltérünk azt időben jelezzük.

Átvétel

Irodánkban személyesen átvehető vagy futárral küldjük a megadott címre! Fizetés a  mennyiségtől függően előre utalással az ajánlat elfogadás utan vagy átvételkor.