Reklámtábla, molinó, matrica, plakát

Reklámtábla, világítótábla, molinó, reklámzászló, roll-up, matrica és plakát nyomtatása kedvező áron cégeknek, sport egyesületeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek. Készülhetnek reklám, információs, tájékoztató és dekor célból. Bögrét és hűtőmágnest is emblémázunk, ami remek ajándék a partnerek részére. Árakat nem tüntetünk fel az oldalon, mert minden munka olyan egyedi elemeket is rejthet, amit nem lehet egy táblázatba kalkulálni. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy inkább félrevezető lehet, és sokszor csalódás okoz a tényleges árajánlat a oldalon feltüntetett árakhoz képest. Normál árakon dolgozunk, de nem a minőség rovására!

Világító és reklámtábla, matrica

A reklámtáblákat pvc, plexi és szendvicslemezből készítjük (alumínum – műanyag többszöri rétegelése). A felhasználási terület ismeretében javaslatot teszünk, hogy melyik a legmegfelelőbb választás. Digitális nyomtatással matricát gyártunk és ezt kasírozzuk fel a kért táblára. Minden esetben UV álló védőlaminálással látjuk el a nyomatot, hogy időálló legyen. Világító tábláknál is hasonló a technológia. A matricákat digitális nyomtatással és fólia vágással állítjuk elő. Elég széles a felhasználási területe. Kerülhet autóra, autómágnesre, kirakat üvegére, céges gépek megjelölésére vagy akár hűtőmágnesre és szinte bármire, amin megtapad.

Molinó, reklám zászló, roll-up, plakát

A molinó pvc vagy műszálas textil lehet. Igény szerint szegve, riglizve. A textil átlátható, hasonló anyaga van, mint a reklám zászlóknak. Mind a két oldalán ugyanaz lesz látható (persze az egyik oldal tükrözve). A reklám zászló lehet hagyományos vagy csepp forma. A roll-upot és plakátot leginkább beltéri felhasználásra javasoljuk. Ezek a termékek többnyire digitális nyomtatással készülnek, így szinte bármi megjeleníthető rajtuk.

Céges bögrék

A bögre egy remek reklámhordozó. Csak körbe kell nézni egy munkahelyen. Szinte minden dolgozónak van saját bögréje. Ha jópofa vagy szép a grafikája, biztos használni fogja, aki kapta és így tuti nem feledkezik meg Rólatok. Sokszor készítettünk cégeknek, szervezeteknek „belső használatra” is. Nem teljesen értjük a lélektanát, de úgy tűnik a bögrét mindenki szereti. Speciális eljárással készül, magas hőfokon égetjük a felületbe a mintát. Így nem kopik, fakul és a mosogatógépet is jól „tűri”.

A megrendelés menete

Árajánlat kérés

Az árajánlat kérő űrlappal vagy e-mailben várjuk a lehető legrészletesebben leírva az igényeket, hogy minél pontosabb ajánlatot készíthessünk!

Ajánlat és látványterv

Részletes és érthető ajánlatot és látványtervet készítünk minden munkáról. A gyártást csak a látványterv és az ár elfogadása után kezdjük meg!

Gyártás

A termékek gyártását a látványterv elfogadásához képest általában egy héten belül elkészítjük. Ha bármilyen okból ettől eltérünk azt időben jelezzük.

Átvétel

Irodánkban személyesen átvehető vagy futárral küldjük a megadott címre! Fizetés a  mennyiség szerint előre utalással az ajánlat elfogadás utan vagy átvételkor.