Új szolgáltatásunk a weboldal készítés

Így már teljes a szolgáltatásunk. Itt is az a célunk, hogy a mikró és kisvállalkozások részére, korszerű, szép, jó ár-érték arányban készítsünk igényes weboldalakt. Segítünk a tervezésben és könnyen kezelhető felületet adunk át, hogy a weboldal fenntartása is egyszerű legyen.

MOBIL BARÁT

Weboldalaink szépen mutatnak okostelefonon és tableten is, így bárhonnan elérhető lesz a honlapod.

Könnyű kezelés

A weboldal kezelés könnyen elsajátítható, így akár Te magad is tudod szerkeszteni, külső segítség nélkül.

FELVÉRTEZETT

Weboldalainkat úgy készítjük, hogy a jövőben tudj a keresőoptimalizálással is foglalkozni, ha akarsz.

Ezeket vállaljuk

Már meglévő honlap korszerűsítése és új weboldal készítése.

R

Igényfelmérés

R

Javaslat a megjelenítésre

R

Kedvező ár

R

Gyors kivitelezés

R

Szép megjelenítés

R

Korszerű weboldal

R

Könnyű fenntarthatóság

R

Biztonsági elemek beépítése

R

SEO alapok

R

Karbantartás

A megrendelés menete

Igényfelmérés

Személyesen vagy elektronikus úton. Egyeztetjük az igényeket, megjelenítést. Segítünk végiggondolni, hogyan érdemes felépíteni az adott oldalt.

Ajánlat és látványterv

Részletes és érthető ajánlatot és látványtervet készítünk minden munkáról. A gyártást csak a látványterv és az ár elfogadása után kezdjük meg!

Weboldal készítése

A weboldal készítése a látványterv elfogadása után kezdjük meg és a munka összetettségétől függően akár egy héten belül elkészülhet.

Oldal átadása

Ha kész a weboldal feltöltjük a tárhelyére. Fizetés a munka nagysága szerint, előre utalással az ajánlat elfogadása után vagy az átadáskor.

Kezdjük most!

Írj nekünk

Adatkezeléshez hozzájárulok

Amire még szükséged lesz

TÁRHELY

Egy jó tárhelyszolgáltató mindenképpen kell. Innen fog üzemelni a weboldal. A webtárhely szolgáltatás egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma a domain néven érhető el. A webtárhely szolgáltatás általában tartalmaz egy adminisztrációs felületet, postafiók szolgáltatást, adatbázist és a domain nevek kiszolgálásához DNS adminisztrációs felületet. https://netmasters.hu/tarhely/

DOMAIN NÉV

És még kell egy domain név is. A domain név a weboldalad címe lesz. Érdemes olyan nevet választani, ami jól leírja a vállalkozásod és ékezetes betűk hiányában is érthető, könnyen megjegyezhető. Ezen az oldalon ellenőrizheted, hogy foglalt-e a kiválasztott név: http://www.domain.hu/domain/domainsearch/ . Ha találtál megfelelőt itt regisztrálhatod is azt: https://netmasters.hu/domain-regisztracio/